Kodinomaista palveluasumista muistisairaille Turussa

Josefiina Koti tarjoaa tehostettua palveluasumista muistisairaille kodikkaissa tiloissa Turussa. Palveluasumiseen kuuluvat hoito-, ateria- ja asumispalvelut sekä erikseen sovittavat lisäpalvelut. 

Tietoja hoitokodista:

 • Yhden hengen huoneita 26
 • Oma puutarha
 • Oma keittiö ja keittiömestari/kokki
 • Säännölliset lääkärikäynnit
 • Palveluasumiseen kuuluvat ruoat: aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltaruoka tai iltapala sekä erityisruokavaliot

Yksilökohtaista hoitoa ja elämänmakuista arkea

Josefiina Kodissa hoito ja palvelu rakentuvat asukkaiden hyvään oloon, yksityisyyteen ja elämänlaatuun. Palveluasumisessa otetaan huomioon asukaskohtaiset tavat ja tottumukset. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka perustuu asukkaan elämäntarinan tuntemiseen. Kuuntelemalla ja ymmärtämällä saadaan luotua jokaiselle oman näköinen arki, jonka laatimiseen myös läheiset saavat osallistua. Meillä asukkaat pukeutuvat luonnollisesti omiin vaatteisiinsa ja voivat tuoda huoneeseen omia huonekalujaan ja tavaroitaan.

Puuhaa ja tekemistä

Tehostettuun palveluasumiseen kuuluu asukkaiden tarpeista huolehtiminen, sekä osallistaminen omaan arkeen.  Tarjoamme asukkaille monenlaista tekemistä. Hoitokodin ympäristössä on mahdollista tehdä puutarhatöitä tai vain nauttia luonnosta. Lisäksi asukkaat voivat osallistua keittiön askareisiin niin halutessaan. 

ruokailutilat

Jätä yhteydenottopyyntö!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Josefiina Koti Oy
Seiskarinkatu 4
20900 TURKU

Y-tunnus: 1071257-0
Puh: 02 258 7300

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Josefiina Koti Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 6Jaa