Kodinomaista palveluasumista muistisairaille Turussa

Josefiina Koti tarjoaa tehostettua palveluasumista muistisairaille kodikkaissa tiloissa Turussa. Palveluasumiseen kuuluvat hoito-, ateria- ja asumispalvelut sekä erikseen sovittavat lisäpalvelut. 

Tietoja hoitokodista:

  • Yhden hengen huoneita 26
  • Oma puutarha
  • Oma keittiö ja keittiömestari/kokki
  • Säännölliset lääkärikäynnit
  • Palveluasumiseen kuuluvat ruoat: aamupala, lounas, päiväkahvi, päivällinen ja iltaruoka tai iltapala sekä erityisruokavaliot

Yksilökohtaista hoitoa ja elämänmakuista arkea

Josefiina Kodissa hoito ja palvelu rakentuvat asukkaiden hyvään oloon, yksityisyyteen ja elämänlaatuun. Palveluasumisessa otetaan huomioon asukaskohtaiset tavat ja tottumukset. Jokaiselle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma, joka perustuu asukkaan elämäntarinan tuntemiseen. Kuuntelemalla ja ymmärtämällä saadaan luotua jokaiselle oman näköinen arki, jonka laatimiseen myös läheiset saavat osallistua. Meillä asukkaat pukeutuvat luonnollisesti omiin vaatteisiinsa ja voivat tuoda huoneeseen omia huonekalujaan ja tavaroitaan.

Puuhaa ja tekemistä

Tehostettuun palveluasumiseen kuuluu asukkaiden tarpeista huolehtiminen, sekä osallistaminen omaan arkeen.  Tarjoamme asukkaille monenlaista tekemistä. Hoitokodin ympäristössä on mahdollista tehdä puutarhatöitä tai vain nauttia luonnosta. Lisäksi asukkaat voivat osallistua keittiön askareisiin niin halutessaan. 

ruokailutilat

Jätä yhteydenottopyyntö!


Suosittele meitä