•  
  •  
  •  

Palvelut

Palvelut Josefiina Kodissa

Voit tulla meille asukkaaksi maksamalla itse palvelusta, kunnan ostopalveluna tai palvelusetelillä. 

Voit lukea lisää tietoa ikääntyvien sekä muistisairaiden asumis- ja hoivapalveluista esimerkiksi Turun kaupungin sivuilta.

Josefiina Koti tarjoaa tehostettua palveluasumista muistisairaille kauniissa tiloissa. Hoitokodissamme on vain 26 asukaspaikkaa, jonka vuoksi palvelut pystytään toteuttamaan yksilöllisesti ja toiveiden mukaan. Jokaiselle asukkaalle tehdään henkilökohtainen hoito- ja palvelusuunnitelma tavoitteineen.

Josefiina Koti on viihtyisä paikka asua ja viettää elämänmakuista arkea. Autamme asukkaitamme sydämellä kaikissa heidän tarvitsemissaan asioissa ja yritämme tukea niissä asioissa, joissa heillä on vielä voimavaroja jäljellä. Meillä asukas hoidetaan loppuun saakka omaisten toiveiden mukaan.

Palveluasumiseen kuuluvat ateria- ja asumispalvelut sekä ympärivuorokautinen hoiva ja erikseen sovittavat lisäpalvelut kuten esimerkiksi jalkahoitaja ja kampaaja. Lue lisää esitteestämme.

Tutustu esitteeseemme »

Ota yhteyttä »

Yksityinen ja viihtyisä hoitokoti

Josefiina Koti on viihtyisä paikka asua ja viettää elämänmakuista arkea. Tiedustele rohkeasti puhelimitse tai sähköpostilla hoitokotimme vapaista asukaspaikoista.

Miten pääsen Josefiina Kodin asukkaaksi Turkuun?

Voit tulla asukkaaksi meille maksamalla itse palvelusta, kunnan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Voit lukea lisää tietoa ikääntyvien sekä muistisairaiden asumis- ja hoivapalveluista Turun kaupungin sivuilta.