•  
  •  
  •  

Asukaspaikat

Asukaspaikat Josefiina Kodissa

Josefiina Koti on yksityinen muistisairaille tarkoitettu hoitokoti. 26-paikkaisessa hoitokodissa on kolme erillistä pienkotia. Panostamme turvalliseen, kauniiseen ja yksilölliseen asumiseen.

Jokainen huoneemme on kauniisti erilainen ja eri kokoinen. Huoneessa on peruskalustus, jonka lisäksi huoneensa voi sisustaa haluamallaan tavalla. Yhteisissä tiloissa ruokaillaan ja vietetään aikaa.

Tiedustele rohkeasti puhelimitse tai sähköpostilla hoitokotimme vapaista asukaspaikoista. Voit varata ajan tutustumiseen palveluvastaavalta. Paikkajonoon voi ilmoittautua ilman sitoumuksia. Huoneen vapautuessa paikka täytetään mahdollisimman nopeasti. Selvitäthän hyvissä ajoin käytännön asiat, suunnitelmat ja sopimukset maksajan kanssa kuntoon.

Mikäli huoneita on vapaana, tarjoamme myös lyhytaikaista asumista esim. remontin tai omaishoitajan loman ajaksi.

Ota yhteyttä »

Yksityinen ja viihtyisä hoitokoti

Josefiina Koti on viihtyisä paikka asua ja viettää elämänmakuista arkea. Tiedustele rohkeasti puhelimitse tai sähköpostilla hoitokotimme vapaista asukaspaikoista.

Miten pääsen Josefiina Kodin asukkaaksi Turkuun?

Voit tulla asukkaaksi meille maksamalla itse palvelusta, kunnan maksusitoumuksella tai palvelusetelillä. Voit lukea lisää tietoa ikääntyvien sekä muistisairaiden asumis- ja hoivapalveluista esimerkiksi Turun kaupungin sivuilta.